Altijd in de Buurt

Altijd in de Buurt is de nieuwe lunchroom, bar & hangout aan de Weena in Rotterdam. Pal naast het vernieuwde Centraal Station, aan de opgeknapte Weena en in hartje centrum vind je zeer binnenkort deze nieuwe hotspot. Altijd in de Buurt zal een plek zijn waar je je vanaf 10.00 uur terrecht kunt voor koffie, meetings, lunch, drankjes, relax, chill, werkplekken, snacks, running, specials, events & everything in between.

We omschrijven onszelf graag als een coffeebar deluxe en toko extravaganza met als motto "start early, wake up fresh".

BAR. Altijd in de Buurt is een coffeebar deluxe, een plek waar je vanaf 10.00 uur in de ochtend terrecht kan voor een goeie kop koffie, kan kiezen uit verschillende verse thee, diverse sapjes, onze Tony chocolonelyMelk, maar ook kan kiezen uit onze world delights biertjes, de huiswijnen en ons topclass gedistilleerde assortiment.

BEANS. Zoals gezegd, coffeebar deluxe en dat houd bij ons in dat er na diverse tastings bij branderijen is gekozen voor (coffee)Beans van Giraffe. Lekkere espresso's, cappuccino's, koffie's & latte's verzorgd door Altijd in de Buurt & Giraffe.

BITES. Altijd in de Buurt is daarnaast ook een Toko Extragavaganza. Bites voor in de ochtend, middag en avond waarbij je vooral in de ochtend en middag een diverse keus hebt uit American pancakes, Chicken & Waffles, heerlijke Vega- Chicken & Beef sandwiches, salades, en meer meer meer.

BOOKINGS. Altijd in de Buurt is een concept van Missin'Link & Prins Bookings. Twee Rotterdamse boekingskantoren die naast de boekingen van artiesten als Broederliefde, Jiggy Dje, SBMG, Yung Internet, D-Double, Spacekees, Steen, Beau Zwart, Yung Feurich, Thelonious, Ben Fresh, Kaitjily, Idelette, Prins Escort & Vincent Boy ook de krachten zijn achter concepten als: Chicken Wings, Niko, Dope Boys, Do You Do?!, Rob, GAuD, RnB Karaoke & ADE Beats (voorheen Rotterdam Beats).

-Start early, Wake-up Fresh-

Concept: Missin'Link & Prins Bookings

Chicken Wings

Sinds juni 2012 is Chicken Wings een gevestigde naam in het Rotterdamse (en inmiddels ook daarbuiten) uitgaansleven. Een clubavond in Bird die het beste te omschrijven is als een clubavond die staat voor: sexy, sexy met een crispy en edgy randje, een avond die je moet beleven, voelen en ontdekken.

Ei Ei Ei

Dit nieuwe evenement kan het beste beschreven worden als indoor club festival waarbij er gebruikt gemaakt wordt van bestaande clubs en unieke exclusieve locaties die voor 1 nacht worden omgetoverd tot club. Een festival waarbij de nadruk ligt op de voorhoede van de smaakmakers van de Rotterdamse clubscene, de bezoekers met 1 ticket naar diverse feesten kunnen en Ei Ei Ei als eerste Rotterdamse festival het seizoen aftrapt. Ei Ei Ei is de grote broer geworden van de jaarlijks gehouden zomercarnval afterparty genaamd "Vai Vai Vai” en de pre-NYE avond genaamd "Bye Bye Bye”.

RnB Karaoke

Uit de concept koker van Missin’Link presenteren we de beste sings-a-long night in je leven! Begonnen als vaste avond in Rotterdam en per 1 januari 2015 gelanceerd als pop-up experience op creatieve leuke plekken, zalen, festivals en huiskamers. Voel je voor even Rihanna, Chris Brown, Drake, Nicki Minaj, Beyonce, Whitney Houston, Beyonce, Jay-Z, Usher, Boyz II Men, TLC, Marvin Gaye, 2Pac en ga maar door. RnB Karaoke wordt ondersteund door het Chicken Wings dj team die tussen de optredens van de RnB sterren de experience aanvullen met de meest heerlijke 90’s, 00’s & Future RnB hits!

Rotterdam Beats

In opdracht van (wijlen) Nieuwe Oogst (urban culture podium) en Buma Cultuur heeft Missin’Link de Pitch geschreven voor een business conferentie/festival voor de NL & INT Urban muziek scene. Een Evenement dat net als ADE (Amsterdam Dance Event) zich richt op de talenten & professionals, maar dan voor de Urban Bass & Beats industrie. Als festival Director is Roger Brouwn (Missin’Link) nu al 5 edities betrokken bij dit unieke evenement.

TwentySix

Een Bar, Club & Kitchen, 1 september 2013 opende dit nieuwe concept de deuren aan de kruiskade nr 26. Conceptueel bedacht, opgezet en als mede eigenaar uitgevoerd door oprichter van Missin’Link (Roger Brouwn). Twentysix stond voor vernieuwing, creativiteit & beleving. Twentysix hield van muziek, art, food, design & style. Twentysix was open van woensdag tot en met zondag. Per 1 januari 2015 is Roger Brouwn als partner uit Twentysix gestapt.

Dope Boys

Op het moment is dit dé vrijdag clubavond van Rotterdam, elke vrijdag presenteert Dope Boys de meest vooruitstrevende nieuwe clubsounds in de mix met bekende hits van toen, nu en de toekomst. Het zorgvuldig uitgezochte team Dope Boys zorgt elke vrijdag voor een kwalitatieve sterke club beleving onder leiding van residents & bedenkers Ali Can Sert, Slick & Roger Brouwn.

BBQ Brouwn

BBQ Brouwn ain't foodtruck, BBQ Brouwn is just 1 Brouwn with a mean ass BBQ. Pop-Up BBQ Love for the Chosen Few!

DJ CODE RED

Niet echt een concept, maar zie de concepten page als een soort muzikale CV. Started in 1994, sinds 2012 niet meer draaiend als Code Red maar Roger Brouwn en still here ;).